Fittertainment volwassenen/ 55+

 

Dit programma biedt een combinatie van diverse aqua sporten. Hierbij kunt u denken aan Aqua Zumba, Aqua Jogging en Aqua Fitness.  Al onze verschillende groepslessen zullen in deze lessen met afwisseling voorkomen.

Fittertainment is een manier om je conditie te verbeteren of te behouden. Dit in het element water, op de maat van de muziek.

Conditie verbetering vindt plaats door middel van training van het uithoudingsvermogen op een verantwoorde manier. Water gebruiken we door de opwaartse druk, die de gewrichten ontlasten. Hierdoor kunnen meer mensen deel nemen aan deze doelgroep. Tevens levert het water extra weerstanden op, waardoor het rendement van de oefeningen hoger wordt.
Kort gezegd is een Fittertainment les dus voor iedereen goed. Met name voor mensen met zwakke gewrichten in enkels, knieën en heupen.

Muziek bij de Fittertainment is belangrijk om de snelheid van iedere oefening aan te geven en is motiverend, stimulerend en gezellig. Wij zorgen er dan ook voor dat er voldoende geschikte muziek voorhanden is. Dit voor een goede en vrolijke en gezellige les.