Wie is Rodan Zwemschool?


 
Rodan Zwemschool bestaat dit jaar alweer 11 jaar! Meer dan 10.000 kinderen en volwassenen kregen in de afgelopen jaren uit handen van hun zweminstructeur het felbegeerde zwemdiploma!
 
Rodan Zwemschool is de beste, meest betrouwbare zwemschool van de regio. Rodan Zwemschool verbetert de zwemvaardigheid en de zwemveiligheid van mensen en daarbij kinderen in het bijzonder door het geven van zwemlessen volgens een unieke, bewezen zwemmethodiek door goed opgeleide instructeurs. In het water kunnen kinderen vrij bewegen met ons zwempakje EasySwim® .
Ons credo: betrouwbaarheid en veiligheid boven alles! Want het gaat tenslotte om een kind. Uw kind.
 
Mensen moeten volgens ons met hun zwemdiploma niet alleen kunnen overleven, maar ook daadwerkelijk kunnen zwemmen. We geloven daarmee niet alleen in het papiertje, maar vooral in de waarde van het zwemdiploma en de daadwerkelijke zwemvaardigheid en zwemveiligheid.
 
Daarnaast gaat Rodan Zwemschool voor het verbeteren van de conditie van mensen.
Dit zowel voor jong volwassenen als voor ouderen en senioren. We geven bewegingsoefeningen op basis van entertainment, Fittertainment® genaamd. Tevens hebben we nog meerdere diverse groepslessen voor volwassenen, om vooral lekker en gezellig in beweging te zijn/blijven!
 
Algemeen willen we de hoogste kwaliteit, helderheid en veiligheid binnen onze dienstverlening bieden. Dit omdat we werken met mensen en daarbij kinderen in het bijzonder. Maar ook voor ouders en bezoekers. We werken constant aan een verdere professionalisering van onze educatie aan cursisten en aan onze instructeurs waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening op een onderscheidend hoog niveau blijft.
 
Rodan Zwemschool is daarom niet voor niets de béste zwemschool in de regio. En dat zeggen wij niet, maar onze meer dan 10.000 gediplomeerden!