Aqua Zwangerfit®

YVLO-ZwangerFit® Aqua is een cursus voor zwangere vrouwen. Deelnamen aan de YVLO-ZwangerFit® Aqua kan vanaf de 16e week van de zwangerschap tot aan de bevalling. Een vroege deelname zorgt ervoor dat de fitheid en spierkracht van alle spieren langer behouden blijft. Na de bevalling kan vanaf de 8e week ook geoefend worden tot 3 maanden na de bevalling. Het bewegen in water zorgt voor een gevoel van gewichtloosheid, hierdoor kunnen oefeningen makkelijker worden uitgevoerd. Door de specifieke deskundigheid van onze YVLO-ZwangerFit® Aqua docent kan de vrouw in haar zwangerschap zo optimaal mogelijk worden begeleid.

De lessen YVLO-ZwangerFit® Aqua worden gegeven door Femke Ewalds op woensdagavond van 18:00 – 19:00 uur én van 19:00 – 20:00 uur op onze locatie in Steyl. De lessen zullen bestaan uit verschillende oefeningen in het water. Bijvoorbeeld baantjes trekken op de rug of buik tot oefeningen met dumbells, plankjes of ballen. Uiteraard is er tijdens de les voldoende mogelijkheid voor sociale contacten en om ervaringen met andere zwangeren uit te wisselen.

Voor informatie over de kosten of voor het aanmelden van de YVLO-Zwangerfit® Aqua kunt u een mailtje sturen naar info@funqtio.nl óf bezoek de website https://funqtio.nl/yvlo-zwangerfitaqua/