Aqua Zumba

De nieuwe Latin-sensatie in het water. Bij Aqua Zumba maakt men op een slimme manier gebruik van het water. De weerstand van water is twaalf keer groter dan de weerstand van lucht, dus Aqua Zumba is een full body workout!
 
Net als bij de reguliere Zumba lessen staat fun voorop, en door de vrolijke Latijnse muziek zult u niet eens merken dat u met een volledige workout bezig bent zowel voor lichaam als geest. Onopgemerkt werkt u aan bepaalde spiergroepen en aan uw uithoudingsvermogen en conditie zonder moeilijke pasjes. U staat tot schouderhoogte in het water en past alles naar eigen vermogen aan. Aqua Zumba is geschikt voor iedereen!
 
Verbrand calorieën en verlies gewicht in het zwembad met Aqua Zumba. Heeft u problemen om uw lichaam te bewegen of is het moeilijk om recht te staan en te dansen? Aqua Zumba biedt u de oplossing zodat u ook met uw lichaam kan bewegen en dansen op de Latijns Amerikaanse muziek van Zumba in het zwembad. Met Aqua Zumba kan je dezelfde volledige Zumba workout training doen zoals in het fitness center maar dan nu in het zwembad. Met Aqua Zumba kan jij je lichaam nog makkelijker bewegen zonder dat u pijn heeft wanneer u zou dansen op een dansvloer. Aqua Zumba is niet alleen voor oudere mensen maar voor iedereen die lekker wil genieten van Zumba in het water.
 
De lessen worden gegeven door een officiële Aqua Zumba Instructeur. Kom deze bijzondere vorm van Zumba zelf ervaren, u zult het geweldig vinden!