Aanmelden/inloggen

Registrieren/Einloggen

Aqua Zumba

lachende vrouwen in zwembad tijdens Aqua Zumba

De nieuwe Latin-sensatie in het water. Bij Aqua Zumba wordt op een slimme manier gebruik van het water. De weerstand van water is twaalf keer groter dan de weerstand van lucht, dus Aqua Zumba is een full body workout! 

Aqua Zumba combineert de Zumba bewegingen met de weerstand van het water, voor een zwembadfeest dat u niet mag missen!

Net als bij de reguliere Zumba lessen staat plezier voorop, en door de vrolijke Latijnse muziek zult u niet eens merken dat u met een volledige workout bezig bent zowel voor lichaam als geest. Onopgemerkt werkt u aan bepaalde spiergroepen en aan uw uithoudingsvermogen en conditie zonder moeilijke pasjes. Aqua zumba is minder belastend voor uw spieren en gewrichten, dus u kunt echt loslaten. Water zorgt voor natuurlijke weerstand, wat betekent dat elke stap uitdagender is en helpt de spieren sterker te maken. U staat tot schouderhoogte in het water en past alles naar eigen vermogen aan. Aqua Zumba is geschikt voor iedereen!

Verbrand calorieën en verlies gewicht in het zwembad. Heeft u problemen om uw lichaam te bewegen of is het moeilijk om recht te staan en te dansen? Met Aqua Zumba kunt u dezelfde volledige Zumba workout training doen zoals in het fitness center maar dan nu in het zwembad. Met Aqua Zumba kunt u uw lichaam nog makkelijker bewegen zonder dat u pijn heeft wanneer u zou dansen op een dansvloer. Aqua Zumba is niet alleen voor oudere mensen maar voor iedereen die lekker wil genieten van dansen in het water.
 
Het is perfect voor degenen die graag in het water willen sporten op vrolijke muziek, onder leiding van een gediplomeerde en officiële Aqua Zumba instructrice.
 Kom deze bijzondere vorm van Zumba zelf ervaren, u zult het geweldig vinden!


                                                                                                                                                                                       

Zie ook ''Tarieven'' Zie ook ''Openingstijden''