Zomerrooster 2018

Ook in de zomervakantie van 2018 zullen wij weer met een speciaal zomerrooster gaan werken. Van 9 juli 2018 t/m 19 augustus 2018 zullen alle reguliere lessen komen te vervallen. Hiervoor kunt u uw kind zelf inplannen tijdens de ochtenduren in ons  zwembad Rodan “Viveno” op de Noorderpoort in Venlo en in ons zwembad Rodan ‘Nieuw Steyl’ in Steyl.

Adres Rodan “Viveno”:
Noorderpoort 95
5916 PJ Venlo

Adres Rodan “Nieuw Steyl”:
Koehoornstraat 72
5935 SV Tegelen

Tijdens de zomervakantie zal er géén lesgeld worden afgeschreven. Dit zal alleen gebeuren indien u gebruikt maakt van ons zomerrooster. Dit zal dan verrekend worden a.h.v het aantal “zomerrooster” lessen die u heeft ingepland voor uw kind. Het is geen verplichting om van ons zomerrooster gebruik te maken. De lessen van het zomerrooster kosten € ..  per les.

Het zomerrooster kan pas door de ouders worden ingepland nadat dit is vrijgegeven. Hiervoor krijgt u begin juni 2018 van ons een signaal via de zwemscore en via de mail.

De lessen zullen plaatsvinden indien er zich minimaal 6, maximaal 9 kinderen hebben aangemeld. Indien er te weinig aanmeldingen zijn, zullen wij telefonisch contact opnemen.