• 077-7470005

Aanmelden/inloggen

Registrieren/Einloggen

COVID-19 UPDATE (oud)

UPDATE OKTOBER;

In verband met de verscherpte maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om voorlopig het banen zwemmen en onze (volwassen) groepslessen voor de komende weken te annuleren. Deze maatregelen gaan in vanaf donderdag 15 oktober.

Vanaf medio mei zijn wij gefaseerd weer gestart met onze zwemlessen en een aantal groepslessen. Na de zomervakantie, in week 35, is onze zwembad voor de meeste activiteiten weer geopend. Zie onderstaand overzicht.
Al onze activiteiten dienen vooraf gereserveerd te worden. Hieronder staat onze werkwijze toegelicht, welke maatregelen wij hanteren en hoe er gereserveerd kan worden.

ActiviteitStartdatum
Zwemles Per 14 mei
ParcourszwemmenWeek 21
PeutersurvivalWeek 21
Baby-peuterzwemmenWeek 35
OverbruggingsgroepjeWeek 25
Banen zwemmen Nog niet bekend
Aqua JoggingNog niet bekend
Aqua Zumba / Aqua PilatesNog niet bekend
Fittertainment 55+Nog niet bekend
Fittertainment volwassenenNog niet bekend
Zwangerfit Aqua Nog niet bekend
Zwemvaardigheid en Life saverWeek 23
Zwemfeesten week 39
GezinszwemmenNog niet bekend

Om het een en ander in goede banen te leiden, iedereen zijn veiligheid te waarborgen en te voldoen aan alle richtlijnen en eisen gaan wij de volgende werkwijze hanteren. Deze kunt u vinden in onderstaand schema in het kopje ''alle groepslessen'' of ''banen zwemmen''. Het is zeer belangrijk dit zorgvuldig door te nemen!

Vriendelijk verzoeken wij iedereen om uitsluitend via de genoemde werkwijze te handelen en hier niet van af te wijken.

Wij rekenen op jullie medewerking en gaan er van uit dat wij, zoals u van ons gewend bent, de lessen/activiteiten op een professionele en leuke wijze gestalte kunnen geven.

Wij wensen iedereen veel succes en zien jullie graag tegemoet!

Specifieke werkwijze/maatregelen per activiteit

Hieronder bevinden zich de maatregelen per activiteit. Lees deze goed door alvorens u naar het zwembad komt.

Algemene maatregelen

Zodra onze deuren weer geopend zijn gelden er een aantal algemene maatregelen die voor al onze bezoekers van toepassing zijn. Deze maatregelen vindt u hieronder.
Daarnaast kan het zijn dat er voor de activiteit waar u of uw kind aan deelneemt extra maatregelen van toepassing zijn. Deze bevinden zich in de kolom onder de algemene maatregelen.