• 077-7470005

Aanmelden/inloggen

Registrieren/Einloggen

COVID-19 UPDATE

Belangrijke informatie m.b.t. de zomervakantie:

Tijdens de zomervakantie (maandag 26 juli t/m zondag 5 september) zijn wij voor groepslessen gesloten. U kunt tijdens deze periode wel in Venlo tijdens de ochtenduren (07:00 - 09:00 uur) terecht voor het banen zwemmen.
Reserveer nu online

UPDATE 28 MEI:

Fantastisch nieuws, tijd voor versoepelingen!!!!
Eindelijk is het dan zover; volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM en het kabinet mogen al onze groepslessen én activiteiten vanaf maandag 7 juni weer worden opgestart!
Hoe dit precies in zijn werk gaat leest u hieronder (specifieke werkwijze/maatregelen per activiteit)

Op dit moment streven wij naar het hanteren van het volgende schema: Dit overzicht zal worden aangepast zodra er nieuwe startdata bekend zijn.

Om het een en ander in goede banen te leiden, iedereen zijn veiligheid te waarborgen en te voldoen aan alle richtlijnen en eisen, gaan wij de volgende werkwijze(s) hanteren. Deze kunt u vinden in onderstaand schema. Het is zeer belangrijk dit zorgvuldig door te nemen!

Al onze activiteiten dienen vooraf gereserveerd te worden. Klik hier om een reservering te maken.
(Let op: de Aqua zumba en Aqua pilates lessen dienen gereserveerd te worden per mail via Judith: judithengels@live.nl)

Vriendelijk verzoeken wij iedereen om uitsluitend via de genoemde werkwijze(s) te handelen en hier niet van af te wijken.

Wij rekenen op jullie medewerking en gaan er van uit dat wij, zoals u van ons gewend bent, de lessen/activiteiten op een professionele en leuke wijze gestalte kunnen geven.

Wij wensen iedereen veel plezier en zien jullie graag tegemoet!

Specifieke werkwijze/maatregelen per activiteit

Hieronder bevinden zich de maatregelen per activiteit. Lees deze goed door alvorens u naar het zwembad komt.

Algemene maatregelen

Zodra onze deuren weer geopend zijn gelden er een aantal algemene maatregelen die voor al onze bezoekers van toepassing zijn. Deze maatregelen vindt u hieronder.
Daarnaast kan het zijn dat er voor de activiteit waar u of uw kind aan deelneemt extra maatregelen van toepassing zijn. Deze bevinden zich in de kolom onder de algemene maatregelen.