• 077-7470005

Aanmelden/inloggen

Registrieren/Einloggen

COVID-19 UPDATE

UPDATE 8 MAART;

Wat een fantastisch nieuws! Volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM en kabinet mogen zwembaden hun deuren weer openen voor het geven van zwemlessen vanaf dinsdag 16 maart. Dit betekent helaas niet dat al onze activiteiten per 16 maart al van start kunnen gaan.

De komende tijd zullen wij u zo goed mogelijk informeren over het opstarten en het verloop van onze zwemactiviteiten. Wij staan in de startblokken voor u!

Op dit moment streven wij naar het hanteren van het volgende schema; Dit overzicht zal worden aangepast zodra er nieuwe startdata bekend zijn.

ActiviteitStartdatum
Zwemles Per 16 maart
ParcourszwemmenWeek 11
PeutersurvivalWeek 11
Baby-peuterzwemmenNog niet bekend
OverbruggingsgroepjePer 16 maart
Banen zwemmen Nog niet bekend
Aqua JoggingNog niet bekend
Aqua Zumba / Aqua PilatesNog niet bekend
Fittertainment 55+Nog niet bekend
Fittertainment volwassenenNog niet bekend
Zwangerfit Aqua Nog niet bekend
Zwemvaardigheid en Life saverWeek 11
Zwemfeesten Week 12
GezinszwemmenNog niet bekend

Om het een en ander in goede banen te leiden, iedereen zijn veiligheid te waarborgen en te voldoen aan alle richtlijnen en eisen gaan wij de volgende werkwijze hanteren. Deze kunt u vinden in onderstaand schema in het kopje ''alle groepslessen'' of ''banen zwemmen''. Het is zeer belangrijk dit zorgvuldig door te nemen!

Vriendelijk verzoeken wij iedereen om uitsluitend via de genoemde werkwijze te handelen en hier niet van af te wijken.

Wij rekenen op jullie medewerking en gaan er van uit dat wij, zoals u van ons gewend bent, de lessen/activiteiten op een professionele en leuke wijze gestalte kunnen geven.

Wij wensen iedereen veel succes en zien jullie graag tegemoet!

Specifieke werkwijze/maatregelen per activiteit

Hieronder bevinden zich de maatregelen per activiteit. Lees deze goed door alvorens u naar het zwembad komt.

Algemene maatregelen

Zodra onze deuren weer geopend zijn gelden er een aantal algemene maatregelen die voor al onze bezoekers van toepassing zijn. Deze maatregelen vindt u hieronder.
Daarnaast kan het zijn dat er voor de activiteit waar u of uw kind aan deelneemt extra maatregelen van toepassing zijn. Deze bevinden zich in de kolom onder de algemene maatregelen.